Al ons gehele leven hebben wij onze passie voor honden en alles wat daarmee te maken heeft. Ons idee is zo ontstaan om ons huis om te toveren tot een kleinschalig luxe hotel voor ieders trouwe viervoeter.

Wie zijn wij ?

Wij , Sanne en Enzo, zijn een jong en dynamisch koppel met een groot hart voor dieren; met in het bijzonder honden. Na ons gehele leven samen te leven met deze wonderlijke dieren hebben wij onze kennis en ervaring gebundeld om zo een locatie te kunnen bouwen die volgens ons uniek is in zijn soort. Wij zijn officieel erkend en gevormd als dierenverzorgers en staan ook ten dienste van het dierenasiel te Sint-Truiden , voor wie we regelmatig als pleeggezin fungeren om zo mee te helpen aan een forever home.

Tevreden klanten

In onze korte periode dat wij hierin actief zijn hebben wij al reeds verschillende tevreden klanten mogen ontvangen. Deze waren allemaal stuk voor stuk enorm tevreden met onze werking en onze communicatie. Oordeel hier gerust zelf over en bekijk onze Facebook-reviews hier.

Waarom voor ons kiezen?

Onze persoonlijke aanpak en zorg voor jullie honden hangt geheel af van hoe ze thuis opgevoed worden. Hier zullen dezelfde regels, commando's en gewoonten zoveel mogelijk behouden worden (in de mate van het mogelijke).

Onze kennels zijn uitgerust met camera's , warmte lampen , rookmelders en ieder huisje beschikt ook over zijn eigen zetel om in te ontspannen. Wij proberen hiermee de huiselijke sfeer naar de kennels toe te brengen om zo je hond toch dat knusse gevoel van thuis te geven.